Skuespiller til kendisser: Udnyt berømmelsen

"Jeg kan ikke trække vejret."

Dette var de sidste ord, Eric Garner nåede at sige, inden han døde af sine kvæstelser, efter at en politibetjent tog kvælertag på familiefaren.

Flere hændelser om politivold har skabt voldsomme protester i USA, og nu går skuespilleren Samuel L. Jackson også ind i debatten.

På videoen "Søger flere sangere", som han har delt på sin Facebook-profil, opfordrer Jackson kendte mennesker til at bruge deres berømmelse på at sætte fokus på volden.

- Alle I kendte mennesker, der hældte vand i hovedet (internetfænomen for at sætte fokus på sklerose, red.), jeg udfordrer jer til at gøre noget andet: Jeg udfordrer jer til at synge sangen "We Ain't Gonna Stop Till People Are Free," siger den 65-årige skuespiller på videoen, som han fortsætter ved at synge noget af sangens budskab:

- Jeg kan høre min nabo græde / Jeg kan ikke trække vejret / Råber ud til volden af det racistiske politi / Vi stopper ikke, før vi er frie / Vi stopper ikke, før vi er frie, synger Jackson.

- Kom så, syng det ud, slutter han videoen.

Flere sportsfolk har allerede udtrykt deres støtte - blandt andet har basketballstjernen LeBron James vist sin sympati på trykte t-shirts og ved symbolsk at holde hænderne op over hovedet.

Se Jacksons video her: https://www.facebook.com/samuelljackson

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip