Skuespiller truet på livet af Nordkorea: Læs hans skarpe svar her

29/06/2014 17:56

Ninna Andreasen

Nyheder
“Det er folkets stærkeste overbevisning at nådesløst ødelægge enhver, som vover at skade eller angribe det ærede styre i landet om så bare en smule.” Sådan skriver styret i Pyongyang i en pressemeddelelse dateret den 25. juni i den nordkoreanske hovedstad. Truslen bliver rettet mod skuespillerne Seth Rogen og James Franco. Læs også: Diktaturstat langer ud efter fjollekomedie I deres nyeste film, The Interview, får hovedpersonerne et eksklusivt interview med den nordkoreanske leder, Kim Jong-Un. Herefter beslutter de sig for at dræbe lederen under interviewet. I truslen fra det nordkoreanske styre står også, at USA i hovedløst, provokerende hysteri har bestukket filmskaberne til at skade lederens værdighed. Den skægge Seth Rogen var efterfølgende hurtigt ved tasterne på Twitter. “Folk plejer ikke normalt at ville slå mig ihjel for mine film før de har betalt 12 dollars for at se dem,” konstaterer han nøgternt.

Mest læste i dag

“Det er folkets stærkeste overbevisning at nådesløst ødelægge enhver, som vover at skade eller angribe det ærede styre i landet om så bare en smule.”

Sådan skriver styret i Pyongyang i en pressemeddelelse dateret den 25. juni i den nordkoreanske hovedstad.

Truslen bliver rettet mod skuespillerne Seth Rogen og James Franco.

Læs også: Diktaturstat langer ud efter fjollekomedie

I deres nyeste film, The Interview, får hovedpersonerne et eksklusivt interview med den nordkoreanske leder, Kim Jong-Un. Herefter beslutter de sig for at dræbe lederen under interviewet.

I truslen fra det nordkoreanske styre står også, at USA i hovedløst, provokerende hysteri har bestukket filmskaberne til at skade lederens værdighed.

Den skægge Seth Rogen var efterfølgende hurtigt ved tasterne på Twitter.

“Folk plejer ikke normalt at ville slå mig ihjel for mine film før de har betalt 12 dollars for at se dem,” konstaterer han nøgternt.