Skuespiller udsættes for bizar sammenligning

Som far så datter - og nu som bror.

Det oplever Ava Elizabeth, der er datter af det tidligere Hollywood-par Ryan Phillippe og Reese Witherspoon.

Faktisk ligner den 15-årige teenagepige sin far, Ryan Phillippe, lidt for meget, end hvad godt er, forklarer den 40-årige skuespiller til Variety.

- Min datter hader det, fordi folk nogle gange tror, at jeg er hendes bror, og det flipper hun helt ud over, siger den berømte kendisfar med det stadig drengede look til modemagasinet.

Han brød i gennem som 24-årig i teenage-dramafilmene "I Know What You Did Last Summer" og ikke mindst "Cruel Intentions", hvor han mødte sin Oscar-belønnede ekskone, og det blev et farvel til byture og bajere og starten på babyer og bleskift for det dengang unge skuespillerpar.

- Det blev slutningen på min uskyld og enden på min ungdom, for jeg sprang direkte ud i børn og ægteskab efterfølgende, siger skuespilleren, der dog blev skilt fra Witherspoon på grund af "uforenelige forskelle" i 2007 efter otte års ægteskab.

Siden har Phillippe fået endnu et barn og rundede sidste år et aldersmæssigt skarpt hjørne, og det har fået skuespilleren til at reflektere mere over sit liv nu end tidligere som ung og urørlig.

- Tingene var ikke så svære dengang eller komplicerede i forhold til nu. Jeg føler ikke, at jeg har opnået alt i mit liv endnu, erkender Phillippe.

I øjeblikket er han aktuel i dramaserien "Secrets and Lies."

Newspaq

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip