Skuespillerinde: Ingen censur for min datter

Hvem drømmer ikke om at se skuespillermor i en hed sexscene med en anden mand end far?

Det er nok trods alt noget, de fleste drømmer om at undgå. Men selv den tanke er ikke nok til at afholde den amerikanske skuespillerinde Kristen Bell fra at lade sin 10 måneder gamle datter Lincoln gå ombord i moderens filmografi, når datteren har nået en passende alder. Det fortæller Bell til tv-showet Chelsea Lately ifølge Female First.

- Hun kan se lige, hvad der passer hende. Folk spørger: "Nå, men du har jo lavet noget sexet materiale. Vil du lade hende se det?" Og jeg har det sådan: "Mit gæt er, at hvis hun minder bare en smule om de resterende 5 milliarder mennesker her på planeten, så vokser hun op og værdsætter sex, så det vil jeg ikke lade mig chokere af", fortæller skuespillerinden.

Faktisk mener Kristen Bell, at det ligefrem kan være katastrofalt at skærme børn fra at vokse op.

- Det kommer til at ske. Hun kommer til at finde ud af det hele en dag, og det er med fuld opbakning herfra, fortsætter hun.

Den 33-årige skuespillerinde, der for alvor slog igennem som den blonde ekskæreste og titelrolle i komedien "Forgetting Sarah Marshall", har tidligere afsløret, at det først var umiddelbart efter fødslen, at hun for alvor følte en forbindelse til datteren, der er Bell og ægtemanden Dax Shepards førstefødte.

Newspaq

 

Dagens Gossip