Skuespillerinde: Jeg vil være et homo-ikon

Efter at hun spillede rollen som Tamsin i filmen "My Summer of Love" i 2004 har skuespillerinden Emily Blunt fået en stor fanskare hos homoseksuelle.

Filmen handler om to teenagepiger, der indleder et spirende forhold, som er svært at holde hemmeligt i en lille engelsk provinsby.

- Jeg er blevet gjort opmærksom på det af mine fans, og jeg synes, det er så cool, fordi jeg en dag håber på at blive et ikon for homoseksuelle, siger den 31-årige brite til The Advocate, som er et interessemagasin for bøsser, lesbiske, bi- og transseksuelle.

Derfor vil Blunt bruge sin stjernestatus aktivt på at sætte fokus på homoseksuelles ret til at blive gift og stifte familie, for det er en sag, der står hende nært.

- Jeg er chokeret og rystet over, at det stadig er et problem. Jeg har venner, som er sammen med partnere af samme køn. De har børn og er fantastiske forældre, lyder det fra skuespillerinden, der understreger:

- Jeg kan bare konstatere, at det er kvalmende. Det er ikke tilstrækkeligt med støtte derude til forældre af samme køn. Alle skal have lige rettigheder, og alle har ret til at være forælder, siger skuespillerinden.

Privat er Blunt gift med skuespilleren John Krasinski, som hun i år fik datteren Hazel med.

Newspaq

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip