Skuffede OB'ere: Der var jo mål!

- Jeg anerkender, at det er svært at dømme fejlfrit, og det skete heller ikke i dag. Det var helt indlysende et mål, der skulle være godkendt. Dommeren skal godt nok ærgre sig meget, for at være mere ærgerlig end mig, lød det fra Troels Bech, da han noget slukøret dukkede op i presserummet efter kampen.

Forinden havde han netop set tv-billederne, der viste, at Emil Larsen var klart onside, da Jacob Schoop med et fint spark tvang David Ousted til en returbold. 

Det får Troels Bech til at konstatere, at vejen til vigtige point i øjeblikket er noget sværere, end de var i efteråret.

- Vi kunne være blevet tildelt et straffespark og scorede et regulært mål. Det er for mig et larmende bevis for, at vi kæmper lidt mere for de små marginaler, der kan afgøre en fodboldkamp. 

Også Emil Larsen havde svært ved at skjule skuffelsen over det fejlagtige dommerskøn.

 - Nu har jeg set det på video, og det er jo klart, at der ikke er offside. Det følte jeg heller ikke i situationen, siger Emil Larsen, der efter kampen fik sig en snak med dommerteamet.

- Jeg var lige inde og snakke med dem, og de kunne godt se det. Men nogle gange ser de noget andet på banen, og det gik så ud over mig og holdet.    

 

Dagens Gossip