Skuffet Bordinggaard: Vi straffede os selv

Silkeborgs træner Keld Bordinggaard troede i 70 minutter, han havde knækket koden til, hvordan man holder FC Nordsjælland væk fra målet, men da kampen var forbi, stod han tilbage som taber med hele 0-3.

Så er det en fattig trøst, at hans hold havde leveret en betydelig bedre præstation end for to måneder siden, da det blev til et 1-6-nederlag samme sted mod samme hold.

- Vi straffede os selv hårdt, fordi vi blev ukoncentrerede. Morten Nordstrand snød os ved at snige sig ind i ryggen på forsvarerne, og det kostede dyrt, siger Keld Bordinggaard om 0-1-scoringen, der satte hjemmeholdet i gang fredag aften.

Han havde valgt en utraditionel opstilling med tre forsvarere og seks midtbanespillere for at lukke ned for FC Nordsjællands farlige kantspillere.

Det lykkedes i høj grad, og det lignede en 0-0-kamp, indtil mestrene altså fik lukket forsvaret op til allersidst.

- Det var en lille taktisk finurlighed med den opstilling. Vi brugte den også i anden halvleg mod FC København, hvor vi var blevet udspillet før pausen.

- Vi fik lukket godt af for FC Nordsjælland, men vi må også erkende, at vi har noget at arbejde med i offensiven. Vi kom stort set ikke frem til noget, lyder det fra Silkeborg-træneren.

Med nederlaget bliver hans hold stående på 11 point lige over nedrykningsstregen i Superligaen. Dermed kan Silkeborg blive overhalet af både Esbjerg og Brøndby, hvis bundrivalerne vinder deres kamp på søndag.

 

 

Dagens Gossip