Skuffet kvinde underviser mænd i at fri

09/04/2013 14:10

BNB

Nyheder

Mest læste i dag

WALES: Med udgangspunkt i sin egen uheldige erfaring med en utilfredsstillende kæreste er Sam Sheppard fra Monmouthshire begyndt at undervise giftelystne mænd i, hvordan de skal fri til deres kærester.

Den 34-årige waliser har startet »The Proposal Expert« i et håb om, at de britiske frierier bliver mere fuldendte.

»Jeg vil sørge for, at andre ikke kommer til at føle det, som jeg gjorde. Først følte jeg, at han var lidt ligeglad med mig, når han spurgte sådan, selv om jeg selvfølgelig godt ved, at det ikke er sandt,« siger Sam Sheppard om kærestens, Ryan Galeozzi, frieri, der blev afsluttet med »nej tak«.

Sam Sheppard understreger, at alle hendes kunder indtil videre har fået ja til deres frierier. Kunderne har givet alt mellem 100 kroner og 100.000 kroner for at kunne forberede sig med rådgivning fra den walisiske version af Kirsten Giftekniv.

Sam Sheppard er stadig sammen med Ryan Galeozzi, der ifølge Daily Telegraph overvejer at forsøge sig en anden gang.

Det fremgår ikke af historien i den engelske avis, hvorfor Miss Sheppard i første omgang afviste at blive Mrs Galeozzi.

 

Guvernør indfører cowboy-dag i Arizona

USA: Fremover vil den fjerde søndag i juli være helliget de mænd (og kvinder), der i 1800-tallet og begyndelsen af 1900-tallet indfangede kvæg på den amerikanske prærie. I hvert fald i staten Arizona.

Guvernør Jan Brewer har besluttet at indføre en »National Cowboy-dag«, hvor statens »unikke cowboy-kultur« skal hyldes.

»Mange af de velsignelser, som indbyggere i Arizona kan nyde godt af i dag, skyldes det bidrag, som Arizonas cowboys og cowgirls har ydet,« siger den republikanske guvernør ifølge nyhedsbureauet Reuters.

»Disse mænd og kvinder af mange forskellige racer og med mange forskellige baggrunde er blandt de mest ægte symboler på det sydvestlige Amerika,« siger Jan Brewer.

Hun vil dog ikke gøre den fjerde søndag i juli til en betalt feriedag.