Skuffet Lössl: Regulært drop

FC Nordsjælland dominerede forestillingen mod FC Midtjylland, men man anede alligevel, at gæsterne lugtede færten af et comeback.

I hvert fald lige indtil Jonas Lössl ved stillingen 1-2 til FCN tabte et hjørnespark lige for fødderne af Jores Okore, der scorede det afgørende mål, da Kasper Hjulmands tropper vandt 3-1 mandag eftermiddag.

- Jeg mister den fuldstændig. Jeg skal ikke komme med undskyldninger. Den kommer ind, og den skal jeg have. Så det var et regulært drop. Lige nu er jeg pishamrende skuffet. Jeg havde virkelig troet, at vi ville gå herover og vinde, og så sker sådan noget. Jeg er meget ærgerlig, sagde Lössl efter kampen.

FC Midtjyllands træner, Glen Riddersholm, ærgrede sig ligeledes over de individuelle fejl, der endte med at afgøre kampen til værternes fordel.

- Når man som os i dag individuelt ikke præsterer bedre, bliver det også svært at præstere kollektivt. Vi laver nogle personlige fejl, som fører til scoringer. Det giver den der usikkerhed og ødelægger den tryghed, vi havde i sidste kamp, sagde Riddersholm med henvisning til 2-2-kampen mod FC København.

FCM fik ellers en tordnende start på opgøret, da Petter Andersson bragte midtjyderne foran med 1-0 efter bare tre minutter. Men så udlignede Morten Nordstrand, og så overtog FCN taktstokken.

- Vi får verdens dårligste start på anden halveg, og så går luften af ballonen. Vi må bare erkende, at vi tabte til et hold, der var bedre på dagen, end vi var. Det skyldes ikke dommerskøn eller noget. De var bare bedre end os, sagde Riddersholm

Han kan alligevel tage noget positivt med fra 1-3-nederlaget.

- Det er trods alt godt at se, at når man ryger i vridemaskinen herovre, kan man godt tabe større, men der synes jeg, at holdet viser en lille smule moral i slutfasen, hvor vi presser på, får et mål annulleret og har nogle andre situationer, hvor vi er farlige, sagde Riddersholm.

 

 

 

 

Dagens Gossip