Skuffet Nicki Pedersen: Udelukkelse er helt hen i vejret

En ellers godkendt lørdag aften udviklede sig til at blive en ærgerlig en af slagsen for speedwaykøreren Nicki Pedersen, da han lørdag aften kørte det nordiske grandprix i Vojens.

Danskeren blev nemlig udelukket i semifinalen, efter han ramte australske Troy Batchelor.

Men den udelukkelse mener Nicki Pedersen ikke var berettiget.

- Jeg kom rundt i svinget og prøvede at overhale ham indenom. Det så han og smed så benet ud til siden, så jeg ramte ham.

- Det var ikke min fejl, og så væltede han ovenikøbet først efter, jeg havde overhalet ham. Det burde dommeren have set, og jeg synes, at det er en meget urutineret dom, siger Pedersen, der selv indrømmer, at det er en frustrerende tid for ham.

- Generelt kører tingene bare ikke i øjeblikket, og jeg får kun otte point i Vojens. Det kan jeg ikke bruge til noget. Så det er noget rigtig lort, siger en tydeligt skuffet Nicki Pedersen.

Nicki Pedersen droppede efter lørdagens grandprix ned på fjerdepladsen i den samlede VM-stilling.

Amerikanske Greg Hancock, som på grund af en skade ikke var med i Vojens, fører stadig den samlede stilling med syv point ned til nærmeste konkurrent.

Nicki Pedersen er 11 point efter Hancock med to løb tilbage.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip