Skunkplanter for fire millioner kroner fundet på Åbrinkvej i Aarhus

29/02/2012 20:33

Holger Madsen

Nyheder
I en have i en kolonihaveforening stod to ældre containere fra Maersk, og i dem blev der i omfattende grad dyrket skunk, skriver stiften.dk. Takket være lamper og varmen derfra voksede skunkplanterne sig store og fine, og fundet er så omfattende, at politiet vurderer at det ville have indbragt bagmændende flere millioner kroner. Tre personer er anholdt i sagen, og det drejer sig en 60-årig kvinde, en 38-årig mand og en 34-årig kvinde. Ifølge Østjyllands Politi ville produktionen have udløst 26 kilo skunk, der kunne være blevet omsat til fire millioner kroner. Politiet har nu sikret sig alle skunkplanterne.

Mest læste i dag

I en have i en kolonihaveforening stod to ældre containere fra Maersk, og i dem blev der i omfattende grad dyrket skunk, skriver stiften.dk.

Takket være lamper og varmen derfra voksede skunkplanterne sig store og fine, og fundet er så omfattende, at politiet vurderer at det ville have indbragt bagmændende flere millioner kroner.

Tre personer er anholdt i sagen, og det drejer sig en 60-årig kvinde, en 38-årig mand og en 34-årig kvinde.

Ifølge Østjyllands Politi ville produktionen have udløst 26 kilo skunk, der kunne være blevet omsat til fire millioner kroner.

Politiet har nu sikret sig alle skunkplanterne.