Slagelse FH går konkurs

Håndboldklubben Slagelse FH går konkurs. Det oplyser Dansk Håndbold Forbund, der kan berette at klubben ikke længere ser sig i stand til at overholde indgåede kontraktlige forpligtelser, og at man forventer en konkursbegæring senere på dagen.

Det betyder I første omgang, at lørdagens udekamp mod HC Odense aflyses.

I meddelelsen fra Slagelse FH hedder det blandt andet:

- Klubben kan ikke betale løn med udgangen af januar, og Slagelse FH bliver fredag begæret konkurs af Håndbold Spiller Foreningen på vegne af en eller flere spillere.

Der er dog ingen bitterhed over den handling. Havde HSF ikke begæret Slagelse FH konkurs, havde klubben selv været nødt til at komme med begæringen.

Slagelse bliver taberdømt

I praksis betyder Slagelse FH’s meddelelse, at klubben taberdømmes i de kampe, holdet nu udebliver fra – og at samtlige holdets kampe i sæsonen nulstilles, når det endelige konkursdekret foreligger. Det betyder, at holdet slutter sidst i ligaen og dermed automatisk rykkes en række ned.

Såfremt konkursdekret på Slagelse FH foreligger inden grundspillets sidste kamp, vil klubbens kvindehold i sæsonen 2013/14 kunne stille op i 2. division. Sker det først efter ligaens grundspils sidste spillerunde, rykkes Slagelse i 3. division.

Slagelse FH udgår desuden af pokalturneringen, og det hold, der trækker Slagelse i 6. runde, vil gå videre i turneringen uden kamp.

For spillernes vedkommende betyder konkursbegæringen, at de er fritstillet og pr. dags dato vil være i stand til at stille op for en anden klub uden hensyntagen til gældende transfer- og karensregler.

 

Dagens Gossip