Slog røver med makrel: Nu vil politiet tale med 52-årigt røverioffer

Skrevet af Michael Lauritsen

18/04/2013
Fyns Politi i Assens vil nu tage en snak med den 52-årige mand fra Assens, som onsdag aften jagede de to røveri på flugt ved at slå den ene med en makrel. Det skriver Fyens.dk. - Vi er i gang med at undersøge sagen, og vi skal have fat i anmelderen og have snakket med ham. Det er ikke, fordi vi ikke tror på det, han siger, men vi vil gerne lige snakke med ham, siger Michael Løkke, der er vicepolitikommissær ved Fyns Politi i Assens, til Fyens.dk. Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her Onsdag aften kom den 52-årige mand gående på Ladegårdsgade i Assens. Her forsøgte to unge mænd angiveligt at frarøve ham pung og mobiltelefon. Men i stedet for at aflevere sine værdier, greb han en makrel, han netop havde købt. Med fisken slog han den ene af de to gaderøvere, så han fik et blåt øje. LÆS OGSÅ: Søges: Makrellugtende røver med sæbeøje Den anden unge mand fik et los over skinnebenet. Politiet regner med at tale med den 52-årige i løbet af torsdagen.

Mest læste i dag

Fyns Politi i Assens vil nu tage en snak med den 52-årige mand fra Assens, som onsdag aften jagede de to røveri på flugt ved at slå den ene med en makrel.

Det skriver Fyens.dk.

- Vi er i gang med at undersøge sagen, og vi skal have fat i anmelderen og have snakket med ham. Det er ikke, fordi vi ikke tror på det, han siger, men vi vil gerne lige snakke med ham, siger Michael Løkke, der er vicepolitikommissær ved Fyns Politi i Assens, til Fyens.dk.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her

Onsdag aften kom den 52-årige mand gående på Ladegårdsgade i Assens. Her forsøgte to unge mænd angiveligt at frarøve ham pung og mobiltelefon.

Men i stedet for at aflevere sine værdier, greb han en makrel, han netop havde købt. Med fisken slog han den ene af de to gaderøvere, så han fik et blåt øje.

LÆS OGSÅ: Søges: Makrellugtende røver med sæbeøje

Den anden unge mand fik et los over skinnebenet.

Politiet regner med at tale med den 52-årige i løbet af torsdagen.