Sloth vil hævne AGF-nederlag mod AaB

- Selvfølgelig var det skønt at se bolden få netmaskerne til at blafre. Men jeg er meget skuffet over, at vi for anden weekend i træk taber en hjemmekamp. Det skal hævnes. Derfor satser vi stærk på at besejre AaB i Aalborg søndag, sagde Casper Sloth.

AGF-træner Peter Sørensen anerkendte Brøndbys sejr.

- De var bedst til det meste, sagde han og tilføjede:

- Men vi gav dem også alt for megen plads. Desuden synes jeg, at vi mangler aggressivitet i vores spil.

Peter Sørensen var heller ikke tilfreds med skarpheden i afslutningerne.

- På det punkt skal vi forbedre os, sagde han og forklarede, hvorfor han havde placeret Jesper Lange i front i stedet for Søren Larsen.

- Inden kampen havde jeg en idé om, at Lange kunne forstyrre Brøndbys bagrum.

Planen mislykkedes, og Jesper Lange blev midt i anden halvleg udskiftet med Søren Larsen - uden at dette dog ændrede slagets gang.

- For to runder siden lå vi nummer to i Superligaen. Nu er vi placeret i midten. Tabellen afspejler Superliga-holdenes jævnbyrdighed. Sådan tror jeg, det fortsætter resten af sæsonen, sagde Peter Sørensen, der i kampen mod AaB måske må se bort fra backen Alexander Juel Andersen.

Han udgik mod med en forstrækning i baglåret.

- Det har jeg aldrig prøvet før. Derfor ved jeg heller ikke præcist, hvordan en skade af den art vil udvikle sig. Men jeg tror på, at jeg spiller om en uge. Så vidt jeg kan forstå på vores fysioterapeut, er der heldigvis ikke tale om en fibersprængning, sagde Alexander Juel Andersen.

 

Dagens Gossip