Slut med kødkjoler: Lady Gaga klæder sig på til Dubai

Sort s/m-lingeri, nøgen hud under strategisk placerede roser og en kjole lavet af råt kød.

Har man bare set et lille udsnit af sangerinden Lady Gagas outrerede kostumer og grænsesøgende stil, er det umiddelbart svært forestille sig hende holde koncert i det noget mere konservative Mellemøsten.

Det er ikke desto mindre her, den amerikanske popstjerne indleder sin efterårsturné med en stor koncert i Dubai onsdag.

Forud for rejsen har sangerindes personlige stylister haft travlt med at moderere og tilpasse hendes garderobe til det mellemøstlige publikum.

Det viser Lady Gaga selv med flere fotos på de sociale medier Twitter og Instagram

- Jeg bar en bølgende kjole for at ære kulturen, skriver hun sammen med et billede, der viser hende i en guldbroderet og let gennemsigtig kjole.

Lady Gaga, som satte sine ben på mellemøstlig jord for første gang ved ankomsten mandag, blev meget rørt over den varme modtagelse, der ventede hende.

- Mine fans var så søde i lufthavnen. Jeg var rørt til tårer. Jeg har drømt om at komme til Mellemøsten, og endelig er min drøm gået i opfyldelse, skriver Lady Gaga.

- Jeg havde gåsehud hele tiden, mens vi var sammen med mine fans. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget det betyder for mig at komme til Mellemøsten, skriver hun på Twitter.

Den kontroversielle popartist har tilsyneladende også et mere personligt og politisk formål med sit besøg i det konfliktramte Mellemøsten.

- Jeg håber, at jeg i løbet af mit ophold kan vise mit sande jeg og sende en et budskab om accept, tolerance og respekt for mennesker med alle kulturelle baggrunde, skriver hun.

Se et billede af Lady Gagas festlige Mellemøst-kjole her: https://twitter.com/ladygaga/status/509119601930928128/photo/1

Newspaq

 

Dagens Gossip