Slut med udlejning: Højbjerg forbliver i Bayern

Der har været gættet på livet løs på, hvor den danske landsholdsspiller Pierre-Emile Højbjerg skulle spille i den kommende sæson. Skulle han udlejes igen, sælges eller have chancen hos Bayern München?

Det bliver sidstnævnte mulighed, fortæller både Pierre-Emile Højbjerg og hans agent Søren Lerby.

- Jeg glæder mig til at komme tilbage, siger Højbjerg til det tyske fodboldmagasin Kicker, og hans agent bekræfter historien.

- Det stemmer. Hele Bayern står bag projektet. Både træneren og resten af ledelsen, så nu er der lidt ro på, siger Søren Lerby til bold.dk.

Angiveligt har Lerby snakket og forhandlet med Bayern München det meste af tirsdagen, og cheftræner Pep Guardiola er ifølge Kicker helt indforstået med at få danskeren tilbage i truppen.

For nogle uger siden forlød det, at Bayern München ikke ville udleje Højbjerg til Augsburg igen, og i stedet startede rygtet om en byttehandel med Borussia Dortmunds Ilkay Gündogan.

At dømme ud fra udmeldingen onsdag omkring Højbjergs tilbagevenden til sin sydtyske arbejdsgiver er den potentielle byttehandel lagt i graven.

Pierre-Emile Højbjerg er både udtaget til landskampene mod Montenegro og Serbien, ligesom han også er med i U21-landsholdstrup til EM-slutrunden i Tjekkiet senere på måneden.

Under sit lejeophold i Augsburg fik den 19-årige dansker spilletid i 15 ud af 16 kampe, og han scorede to mål.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip