Små legeoaser og et lemlæstet næsehorn

Når forårsgæsterne indtager Ree Park Safari ved Ebeltoft bliver de mødt med nye muligheder for fysisk aktivitet og familiehygge. De nye legeområder er mest tænkt til børn, men voksne må også gerne prøve.

- En stor og vigtig del af et besøg er samværet med familien, og for børnene er det især vigtigt, at der er gode legefaciliteter. Derfor har vi lavet flere områder med bænke, borde, klipper og klatretov, der skal gøre det spændende og hyggeligt at lave små stop undervejs på turen gennem parken, fortæller Jesper Stagegaard, direktør i Ree Park Safari.

En tragisk historie

Senere på turen støder samme familie måske på en mærkværdighed i et skovbryn. Her er den hjemlige hygge for længst forduftet og alvoren trænger sig på. Et næsehornskadaver ligger lit de parade og hornet mangler.

- Det ligger os meget på sinde, at vores gæster får en viden om, at der om bare 10 år måske ikke er flere næsehorn tilbage i naturen. Krybskytter er simpelthen ved at udrydde dem. Derfor har vi skabt et virkelighedstro næsehorn i beton, som kan være med til at vække opsigt og skabe samtale hos vores gæster, siger Jesper Stagegaard.

Næsehornet er en del af en større formidlingsindsats, som Ree Park sætter i verden for at kaste lys på problematikken omkring ulovlig med handel med udryddelsestruede dyr.

 

Dagens Gossip