Smadrede nordsjællandsk golfbane for millioner

Ifølge Gribskov Avisen blev rendegraveren brugt til smadre otte greens, ødelægge græsset mellem hullerne, mens han til sidst smadrede den store entreprenørmaskine ind i golfbutikken.

Til Frederiksborgs Amts Avis siger pressemedarbejder ved Nordsjællands Politi, Henrik Suhr, at der er sket væsentlige skader i millionklassen.

Politiet fik hurtigt sendt flere patruljer til golfbanen, men i første omgang lykkedes det ikke at få stoppet den 49-åriges ærinde. Men da manden ville lave endnu et stort hul i jorden med skovlen, lykkedes det en betjent at flå døren op og sprøjte ham i ansigtet med peberspray, skriver Gribskov Avisen.

Ifølge avisen har nattens hærværk medført skader for mindst 10-12 millioner kroner, og oven i det kommer driftstabet, da klubbens 600 medlemmer nu er uden golfbane. I alt vurderes skaderne til at løbe op i 17-18 millioner.

Tirsdag eftermiddag blev den 49-årige mand fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Helsingør, og Nordsjællands Politi oplyser til bt.dk, at han herefter er blevet varetægtsfængslet.

 

Dagens Gossip