Smadrer luksusbil i protest mod kundeservice

18/05/2013 09:06

BNB

Nyheder
Bilejeren, hr. Wang, hyrede fire mænd til at smadre sin Maserati Quattroporte i protest mod forhandlerens dårlige service. Bevæbnede med forhammere gik mændene løs på bilen, der herhjemme koster mindst 2,4 millioner kroner. Ifølge AFP er Wang blandt andet utilfreds med, at forhandleren tog penge for nye reservedele, men satte brugte dele i Maseratien. - Jeg håber, at udenlandske producenter af luksusbiler vil anerkende, at kinesiske forbrugere har ret til at få den service, som står i forhold til mærket, siger hr. Wang ifølge AFP til en lokal avis. Bliv ven med Dagens.dk på Facebook Den kinesiske Maserati-importør siger til AFP, at man beklager »kundens beslutning om at afslutte de bilaterale samtaler på en så pludselig måde.

Mest læste i dag

Bilejeren, hr. Wang, hyrede fire mænd til at smadre sin Maserati Quattroporte i protest mod forhandlerens dårlige service. Bevæbnede med forhammere gik mændene løs på bilen, der herhjemme koster mindst 2,4 millioner kroner.

Ifølge AFP er Wang blandt andet utilfreds med, at forhandleren tog penge for nye reservedele, men satte brugte dele i Maseratien.

- Jeg håber, at udenlandske producenter af luksusbiler vil anerkende, at kinesiske forbrugere har ret til at få den service, som står i forhold til mærket, siger hr. Wang ifølge AFP til en lokal avis.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook

Den kinesiske Maserati-importør siger til AFP, at man beklager »kundens beslutning om at afslutte de bilaterale samtaler på en så pludselig måde.