Smed bliver Metals nye chefforhandler

Claus Jensen blive den nye topforhandler for næsten en kvart million lønmodtagere næste gang, der skal forhandles overenskomster hjem med DI.

Den 48-årige plade- og konstruktionssmed er blevet konstitueret formand for CO-Industri, hvor han afløser Thorkild E. Jensen, der efter ni år på posten træder tilbage.

Dermed er det post nummer to, som Claus Jensen overtager fra Thorkild E. Jensen. I sidste uge var det formandsposten i Dansk Metal, som Claus fik af Thorkild.

12. september blev Claus Jensen valgt som formand for Dansk Metal på en kongres i Aalborg.

Men selv om den nye formand ikke har lang tid i formandsstolen bag sig, begyndte hans faglige karriere allerede tilbage i 1982, da han blev ungdomsformand i Metal Odense.

Og siden er det gået slag i slag indtil han i 2003 blev ansat som faglig sekretær i forbundshuset i Dansk Metal i København. Den seneste post som næstformand varede fra 2009 og frem til valget som forbundsformand i sidste uge.

Claus Jensen er konstitueret formand frem til 1. oktober, hvor CO-Industris Centralledelse ventes at vælge ham som formand.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip