Smørtenor død: Blev kun 68 år

Skrevet af admin

27/01/2015
Den populære græske sanger Demis Roussos er død i en alder af 68 år. Det skriver billboard.com.Demis Roussos, som er kendt for sine serenader og har smeltet mange hjerter med sin silkebløde stemme, døde i den græske hovedstad Athen. Demis Roussos slog igennem med bandet Afrodites Child i slutningen 1960'erne og gennem 1970'erne og 80'erne fortsatte sangeren sin solokarriere.Han har i løbet af årene solgt mere end 60 millioner albums rundt om i Europa, og særligt sange som "Forever and Ever", "Race to the End", "Happy to be on an Island in the Sun" og "Lost in Love" har givet ham stor succes.Ud over at synge smukt gjorde Demis Rousses sig også bemærket på grund af sin ikoniske stil, som blandt andet er årsag til hans kælenavn, Kaftan-kongen, fordi han ofte bar den karakteristiske kjolelignende beklædningsdel. Der er endnu ingen oplysninger om årsagen til dødsfaldet. Newspaq

Mest læste i dag

Den populære græske sanger Demis Roussos er død i en alder af 68 år.

Det skriver billboard.com.

Demis Roussos, som er kendt for sine serenader og har smeltet mange hjerter med sin silkebløde stemme, døde i den græske hovedstad Athen.

Demis Roussos slog igennem med bandet Afrodites Child i slutningen 1960'erne og gennem 1970'erne og 80'erne fortsatte sangeren sin solokarriere.

Han har i løbet af årene solgt mere end 60 millioner albums rundt om i Europa, og særligt sange som "Forever and Ever", "Race to the End", "Happy to be on an Island in the Sun" og "Lost in Love" har givet ham stor succes.

Ud over at synge smukt gjorde Demis Rousses sig også bemærket på grund af sin ikoniske stil, som blandt andet er årsag til hans kælenavn, Kaftan-kongen, fordi han ofte bar den karakteristiske kjolelignende beklædningsdel.

Der er endnu ingen oplysninger om årsagen til dødsfaldet.

Newspaq