Smykkedronning smider redningskrans ud

Medinvestorerne er således Mikkel Vendelin Olesen, der som tidligere topchef måtte vinke farvel til Pandora i august 2011, da aktiekursen styrtdykkede som følge af en nedjustering, og tidligere Asien-chef Hans Hornemann. Det skriver Børsen.

Karin Adcock vil ikke kommentere planerne for Friis & Company, ej heller oplyse, præcis hvor mange penge hun skyder i projektet.

Smykkedronningen har siden 2009 tjent en lille halv milliard kroner på at sælge sit australske distributionsnetværk til Pandora over to omgange - et netværk, hun havde bygget op, siden hun flyttede til Australien i 1995 og påbegyndte samarbejdet med Pandora i 2004.

Dengang solgte hun smykker ved såkaldte homepartys, og da Pandora ville etablere sig i landet, slog hun og manden til. De begyndte forretningen i garagen, og da de rekordhurtigt fik opbygget et distributionsnetværk i Australien, tilbagekøbte Pandora agenturet og forgyldte dermed Karin Adcock, der indtil for et år siden sad som direktør for det australske selskab.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip