Sne: Skoleaflysninger på Djursland og busproblemer på Sjælland

Snefygning og sneglatte veje kan gøre morgenen til en farlig og besværlig affære. Derfor opfordrer Vejdirektoratet trafikinformationscenter danskerne til at overveje en ekstra gang, om de kan komme på arbejder på andre måder end med bil.

Hos DSB kører togene indtil videre regelmæssigt.

- Driftsledelsen fortæller, at alt ser fint ud. Vi kører som var det en normal hverdagsmorgen. Så dagen starter godt for vores kunder, siger DSB's pressevagt til tv2.dk.

Derimod ser det ikke så lovende ud for busserne i det østlige Danmark, der betjenes af Movia. Her skal passagerne forvente forsinkede busser, indtil morgentrafikken er aftagende.

På Djursland er man også hårdt ramt af sneen. Det betyder, at mange skoler har aflyst undervisningen i dag, skriver DR Østjylland.

Det gælder Rougsøskolen, Ørsted Børneby. Skolebusserne kan ikke nå frem på grund af sneen.

Grønhøjskolen i Øster Tørslev aflyser også af samme grund. Det samme gør Havndal Skole og Gjerlev-Enslev Skole. Og heller ikke Pindstrupskolen underviser i dag.

Har du oplysninger om problemer med busser, tog eller aflysninger på grund af sneen, så hører vi gerne fra dig. Skriv din kommentar nedenunder eller send os en mail på [email protected].