Snoop Dogg skifter navn til japansk monster

Lige, som man troede, at han var en løve, skifter han identitet til et gigantisk, by-ødelæggende b-filmsuhyre.

Det er svært at sætte den potglade amerikanske rapper Snoop Dogg eller Snoop Lion i bås. Men for fremtiden skal han altså tituleres Snoopzilla, selv om han ikke umiddelbart virker helt så skræmmende som det japanske havmonster, Godzilla. Det skriver han i en pressemeddelelse, som Female First har fået fat i.

Rapperen, der for nylig har meldt sig under kristendommens faner efter i perioden som reggaerappende Snoop Lion at have vedkendt sig rastafarianismen, har taget sin nye identitet på sig til ære for den afdøde funkbassist Bootsy Collins, der blot gik under navnet Bootzilla.

Snoopzilla skal nemlig til at spille funk. Eller rettere, han spiller funk i et partnerskab med musikeren Dâm-Funk under det noget kristentklingende navn "7 Days Of Funk".

- Vi er børn af Moderskibet. Jeg har haft funk-påvirkninger i min musik hele min karriere. Dâm-Funk er kold. Han holder funken i live, og jeg vidste, at jeg blev nødt til at arbejde sammen med ham, skriver Snoopzilla.

Duoens plade udkommer 10. december.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip