Snydt: Solgte føntørret fritte som puddel

09/04/2013 15:03

BNB

Nyheder
En argentinsk puddelelsker er blevet taget godt og grundigt ved næsen. I håbet om at have anskaffet sig en puddelhvalp, der er et yderst populært kæledyr i Buenos Aires, blev en pensionist narret til at købe en fritte på et marked i hovedstaden. Det oplyser en lokal TV-station ifølge Orange News. Sælgeren havde flere falske pudler og havde angiveligt føntørret og touperet fritterne, så deres pels fik en fylde, der åbenbart til forveksling kunne minde om den, som en puddel har. En kvinde siger til TV-stationen, at hun også er blevet påduttet en fritte af den touperende sælger i håbet om, at hun havde erhvervet sig en chihuahua. Sælgeren har en god økonomisk interesse i at »bobbe« fritterne op til hunde-efterligningerne, da pudler bliver solgt for op til 6.000 kroner, mens fritter, der i Argentina også er kendt som »brasilianske rotter« kan fås for mindre end 500 kroner.

Mest læste i dag

En argentinsk puddelelsker er blevet taget godt og grundigt ved næsen. I håbet om at have anskaffet sig en puddelhvalp, der er et yderst populært kæledyr i Buenos Aires, blev en pensionist narret til at købe en fritte på et marked i hovedstaden. Det oplyser en lokal TV-station ifølge Orange News.

Sælgeren havde flere falske pudler og havde angiveligt føntørret og touperet fritterne, så deres pels fik en fylde, der åbenbart til forveksling kunne minde om den, som en puddel har. En kvinde siger til TV-stationen, at hun også er blevet påduttet en fritte af den touperende sælger i håbet om, at hun havde erhvervet sig en chihuahua.

Sælgeren har en god økonomisk interesse i at »bobbe« fritterne op til hunde-efterligningerne, da pudler bliver solgt for op til 6.000 kroner, mens fritter, der i Argentina også er kendt som »brasilianske rotter« kan fås for mindre end 500 kroner.