Socialdemokrat: Tag til Vanløse, Jørn Pedersen

08/10/2013 07:22

Elo Christoffersen

Nyheder
På opfordring af S og K har Københavns kommune mandag aften vedtaget en rockerpakke med 10 konkrete punkter. Den socialdemokratiske folketingskandidat og initiativtager til fakkeloptoget mod rockerne i Kolding, Christian Rabjerg Madsen, opfordrer nu Kolding byråd og borgmester Jørn Pedersen til at lære af borgerne i Vanløse og politikerne i Borgerrepræsentationen i København. - Jeg har fulgt sagen i Vanløse tæt, og jeg har været i kontakt med arrangørerne af fakkeloptoget i Vanløse, som blandt andet har spurgt mig om mine praktiske erfaringer fra fakkeloptoget i juni i Kolding. Jeg er meget imponeret over den politiske beslutsomhed, som Københavns rådhus har vist i denne sag. Derfor opfordrer jeg nu direkte borgmester Jørn Pedersen til at lære af Københavnerne, siger Christian Rabjerg Madsen (S). Ifølge folketingskandidaten er der mange ligheder mellem rocker problemerne i Vanløse og Kolding. - Både i Kolding og i Vanløse skaber rockerne utryghed for borgerne. I Kolding gik det ud over erhvervsdrivende som blev truet. I Vanløse er det almindelige mennesker, som ikke kan sove trygt i deres eget hjem, fordi de er naboer til en rockerborg. Rockerne lever af kriminalitet, og over alt hvor de befinder sig, skaber de utryghed. Derfor skal vi gøre alt hvad vi kan, for at få dem ud af byerne. Derfor håber jeg, at vi med udgangspunkt i den anti-rockerpakke, som København nu har vedtaget, kan lave vores eget lignende Koldinginitiativ, så vi også i Kolding kan komme af med rockerne og rockerborgen, siger Christian Rabjerg Madsen, og fortsætter: - Rockerne skyer ingen midler, det har vi set både i Kolding, Vanløse og andre steder. De frarøver almindelige mennesker den grundlæggende ret til at være trygge. De hører ikke hjemme i en by, derfor skal vi tage hårdere fat, også i Kolding. Derfor håber jeg, at Borgmester Jørn Pedersen (V) springer på det første tog til Vanløse, så vi kan lære andres erfaringer, slutter Christian Rabjerg Madsen.

Mest læste i dag

På opfordring af S og K har Københavns kommune mandag aften vedtaget en rockerpakke med 10 konkrete punkter.

Den socialdemokratiske folketingskandidat og initiativtager til fakkeloptoget mod rockerne i Kolding, Christian Rabjerg Madsen, opfordrer nu Kolding byråd og borgmester Jørn Pedersen til at lære af borgerne i Vanløse og politikerne i Borgerrepræsentationen i København.

- Jeg har fulgt sagen i Vanløse tæt, og jeg har været i kontakt med arrangørerne af fakkeloptoget i Vanløse, som blandt andet har spurgt mig om mine praktiske erfaringer fra fakkeloptoget i juni i Kolding. Jeg er meget imponeret over den politiske beslutsomhed, som Københavns rådhus har vist i denne sag. Derfor opfordrer jeg nu direkte borgmester Jørn Pedersen til at lære af Københavnerne, siger Christian Rabjerg Madsen (S).

Ifølge folketingskandidaten er der mange ligheder mellem rocker problemerne i Vanløse og Kolding.

- Både i Kolding og i Vanløse skaber rockerne utryghed for borgerne. I Kolding gik det ud over erhvervsdrivende som blev truet. I Vanløse er det almindelige mennesker, som ikke kan sove trygt i deres eget hjem, fordi de er naboer til en rockerborg. Rockerne lever af kriminalitet, og over alt hvor de befinder sig, skaber de utryghed. Derfor skal vi gøre alt hvad vi kan, for at få dem ud af byerne. Derfor håber jeg, at vi med udgangspunkt i den anti-rockerpakke, som København nu har vedtaget, kan lave vores eget lignende Koldinginitiativ, så vi også i Kolding kan komme af med rockerne og rockerborgen, siger Christian Rabjerg Madsen, og fortsætter:

- Rockerne skyer ingen midler, det har vi set både i Kolding, Vanløse og andre steder. De frarøver almindelige mennesker den grundlæggende ret til at være trygge. De hører ikke hjemme i en by, derfor skal vi tage hårdere fat, også i Kolding. Derfor håber jeg, at Borgmester Jørn Pedersen (V) springer på det første tog til Vanløse, så vi kan lære andres erfaringer, slutter Christian Rabjerg Madsen.