Socialdemokraterne stiller med 18 byrådskandidater i Kolding

Socialdemokraterne i Kolding Kommune stiller med 18 kandidater, når der er byrådsvalg i november. Det står klart, efter partiforeningen lørdag afholdt ekstraordinær generalforsamling. Borgmesterkandidat Christian Haugk får således følgeskab af fem kvinder og 12 mænd, når valgkampen for alvor begynder efter sommerferien.

- Jeg er rigtig glad for det hold. Det består af meget forskellige mennesker, der alle har en bred erfaring fra det virkelige liv. De har faglige og personlige kompetencer, der spreder sig fra buschauffør til fysioterapeut og fra selvstændig til specialarbejder. Kommunalpolitik handler jo om virkelige mennesker. Derfor er jeg også særligt glad for, at holdet byder på en så bred vifte af erfaring, siger borgmesterkandidat Christian Haugk.

Kandidaternes placering på listen skal nu afgøres i en urafstemning blandt Socialdemokraternes godt 500 medlemmer. Resultatet kendes tidligst ultimo april. Eneste kandidat, der allerede er valgt og sikker på sin placering øverst på liste A, er borgmesterkandidat Christian Haugk. Han blev valgt på en generalforsamling for to år siden.

Bjørn Laursen blev i øvrigt valgt som formand efter at have været konstitueret siden oktober.

Simon Hempel-Jørgensen og Arne Dolleris blev valgt som kandidater til Regionsrådet. Her er placeringerne allerede fordelt mellem kommunerne i regionen. Simon Hempel-Jørgensen bliver således nr. 6 på listen og Arne Dolleris vil stå som nr. 20 på stemmesedlen, når der er valg til Regionsrådet 19. november.

 

Dagens Gossip