Søger nye Far til Fire børn

ASA film bekræfter, at der er indgået en ny aftale med DR om foreløbig tre nye Far til Fire film, og Det Danske Filminstitut har allerede støttet den første i rækken.

- Vi glæder os til at komme i gang med en ny omgang Far til fire og søger derfor nye børn, som går rundt med Lille Per, Mie, Ole eller Søs i maven, siger Henrik Møller-Sørensen fra ASA Film.

Søger fire børn

Der skal findes fire nye børn. Det er Lille Per: 6-7 år, Mie og Ole: 12-13 år og Søs: 15-16 år.

Så har du en skuespiller i dig, så er der casting på Det Danske Filmstudie i Lyngby i weekenderne 16.-17. februar og 23.-24. februar fra klokken 9-15.

- Vores erfaring siger os, at der vil komme rigtig mange forhåbningsfulde børn til vores casting. Derfor skal forældrene allerede nu være opmærksomme på at der kan forekomme meget ventetid og derfor væbne sig med tålmodighed, slutter Henrik Møller-Sørensen.

Optagelser i maj

Filmen optages i slutningen af maj i otte uger i Københavns-området, og der forventes premiere i vinterferien 2014.

De nye Far til Fire film produceres af ASA Film i samarbejde med Scanbox Entertainment. Det er Giacomo Campeotto, der står for instruktionen, og han har sammen med Jens Korse skrevet manuskriptet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip