Søm stopper 17-årig jagtet af 10 politibiler

Et rutinetjek af en bilist i Ringsted udviklede sig natten til torsdag til en intens biljagt, der varede i knap en time.

To 17-årige og en 14-årig kørte rundt i midten af den midtsjællandske by, da en patrulje forsøgte at få kontakt til dem - men så stak drengene af fra ordensmagten.

Biljagten foregik i første omgang nordpå, men senere drønede de unge ned gennem Sorø og videre ned over Sydsjælland.

Midt- og Vestsjællands Politi havde seks patruljevogne i aktion for at få standset de unge, mens Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi sendte fire politibiler efter fartdjævlene.

Det var en af de 17-årige, der sad bag rattet, og han havde bestemt ikke tænkt sig at stoppe.

- Vi var oppe på 150 kilometer i timen på nogle strækninger, så der var knald på, siger vagtchefen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Den sidste del af biljagten foregik på motorvejen, og efter cirka 50 minutter i hælene på teenagerne fik politiet fat på drengene ved Slagelse.

- De blev standset ved hjælp af sømmåtter ved afkørsel 38. Der havde vi fået arrangeret en afspærring, lyder det fra vagtchefen.

Politiet er tidligt torsdag morgen fortsat ved at afhøre de tre teenagere, og det er endnu uvist, hvad der skal ske med dem.

- Nu må vi se, hvor det bærer hen. Men de får en eller anden form for straf, fortæller vagtchefen.

Det er forældrene til den 14-årige, der ejer flugtbilen, fortæller politiet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip