Søn holder sit barndoms-løfte: Overrasker far på hans fødselsdag

Børn kan komme med nogle vilde udsagn og give nogle fantastiske løfter. Men det kan være svært at holde sit ord, enten fordi man har taget munden for fuld, eller man har glemt, hvad man lovede engang.

I en alder af otte år lovede en amerikansk dreng fra Kentucky sin far noget helt specielt - drømmebilen i form af en 1957 Chevy - til hans 57 års fødselsdag. Det skulle vise sig, at sønnen ikke havde glemt det store løfte, da faren rundede 57 år forleden. Det skriver Today.com.

LÆS OGSÅ: Mor får brev fra søn på lejerskole - men med en lille overraskelse

Sønnen, som er i 20'erne og hedder Mike King, skrev følgende opdatering på sin Reddit-profil:

"Han (faren red.) voksede op i en fattig familie med syv børn. Han troede aldrig, at han ville få mulighed for at få sin egen drømmebil, men han talte om den hele tiden".

På farens 57-års fødselsdag lokkede Mike sin far, Roger, med ud foran garagen og fik ham til at kigge på noget legetøj, der var gået i stykker. Da Roger kigger op igen, er garagedøren oppe, og han får øje på sin drømmebil, mens Mike siger: Tillykke far!

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Roger bryder ud i tårer og kan kun få fremstammet et "no", mens han omfavner sin søn, der huskede, hvad han lovede for længe siden.

Mike sparede op til bilen i lang tid og købte den for to år siden - men han holdt den hemmelig for sin far.

Se farens rørende reaktion, da han får sin overraskelse:

 

Dagens Gossip