Sønderborg-virksomhed støtter unge håndboldspillere

Soyaconcept bliver samarbejdsklubsponsor, og styrker derved mulighederne for udviklingen af de unge håndboldspillere i den sønderjyske landsdel.

I forrige sæson etablerede hf Sønderborg, Vidar-Ulkebøl Håndbold, Hørup U & IF Håndbold og SønderjyskE Herrehåndbold et samarbejde med det mål at videre udvikle de unge håndboldspillere i området i området.

Samarbejdet, der har været en stor succes, har i denne sæson fået tilgang af yderligere to, lokale klubber, Dybbøl I - og UF Håndbold og Nordals Håndboldklub. Samarbejdet går i sin enkelthed ud på, at klubberne i fællesskab tager ansvar for udviklingen af de unge håndboldspillere ved at udnytte klubbernes samlede kompetencer.

Hovedformålet er, at videreuddanne trænere, erfaringsudveksling samt træning og oplevelser for såvel områdets spillere, trænere og ledere.

En af Sønderborgs store virksomheder, Soyaconcept, har også valgt at tage del i denne udvikling. Soyaconcept er blevet sponsor for projektet, hvilket giver klubberne mulighed for at fortsætte og videreudvikle projektet til gavn for håndboldspillerne i de sønderjyske klubber.

 

Dagens Gossip