Søndergaard: Formkurven kunne ikke komme længere ned

Kasper Søndergaard har mod på det igen efter indsatsen i lørdagens 31-27-sejr over Polen.

Det har indtil nu været en lidt anderledes VM-slutrunde for Søndergaard, end han har været vant til.

Skjern-spilleren har denne gang været andetvalg på pladsen som højreback, hvor Mads Christiansen har gjort det godt.

I torsdagens kamp mod Rusland kom Søndergaard på banen, men fejlede fælt og røg ud på bænken igen. Mod Polen kom han ind og scorede to gange og leverede gode oplæg til mål.

- Jeg stemplede semi ind, og det var dejligt. Jeg synes, vi fik spillet ok bredt i begge sider og fik vores fløje med. Og det var ret vigtigt for vores spil. Vi skal ikke ind over midten og skyde for meget.

- Heldigvis er min formkurve på vej op. Den kunne heller ikke komme længere ned, siger Søndergaard.

- Jeg havde en ok halvleg mod Argentina, men kampen mod Saudi-Arabien var lidt ligegyldig. Nu føler jeg, at jeg er der. Og jeg har kraftedeme mod på det. Og jeg er i hvert fald 100 procent klar.

- Det var ganske udmærket, og jeg synes godt, at vi kunne være vores indsats bekendt. Vi har stor tro på tingene og har stadig ikke tabt nogen kampe, lyder det fra den rutinerede back.

Nu venter Island i mandagens 1/8-finale, og det bliver en vanskelig udfordring.

- Island spiller meget klogt. Det er virkelig nogle dygtige og taktisk stærke spillere i Arnor Atlason, Snorri Gudjonsson og Alexander Petterson. Så derfor er det et hold, vi har kæmpestor respekt for.

- Vi ved ikke, om Aron Palmarsson er ude med en hjernerystelse endnu, men det ville være en stor svækkelse. Det skal dog ikke være nogen sovepude, hvis han er ude.

- For Island kommer altid med alt, hvad de har. De har virkelig hjertet med. Det skal vi også have. Hvis vi har det, så vinder vi også over Island.

- Det er vigtigt, at det ikke kun er Mikkel Hansen, Rasmus Lauge og Mads Christiansen, som laver målene. For så vinder vi ikke noget VM, siger Søndergaard.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip