Sønderjyske åbner med selvtillid: Seks sejre på stribe

Søndag 22. februar åbner Sønderjyske foråret i Alka Superligaen hjemme mod Hobro, og træner Lars Søndergaard går ind til foråret med tro på sit mandskab.

Det ville også være mærkeligt andet, eftersom holdet har vundet seks træningskampe i træk - senest 2-1 over AC Horsens lørdag. De øvrige fem sejre er ifølge klubbens hjemmeside hentet mod FC Fredericia, Holstein Kiel, Skive IK, FC Voluntairi og CSKA Sofia.

- Når man vinder seks kampe, viser det en form for stabilitet, og det viser også en form for kvalitet. Så på den konto er jeg selvfølgelig meget tilfreds. Ind imellem har der også været vist ganske fine takter både defensivt og offensivt.

- Så vi er så godt forberedt, som vi overhovedet kan være. Vi har ikke haft alverdens skader, og de fleste har været klar i træningsfasen, siger Lars Søndergaard til klubbens hjemmeside.

Træneren er tilfreds med spillernes form, og han har stort set startopstillingen på plads til forårets første kamp.

2-1-sejren mod Horsens lørdag var dog ikke nogen drømmekamp ifølge Søndergaard. Han er tilfreds med en halv time i første halvleg, men resten af kampen kunne han ikke bruge til ret meget.

Den kommende uge skal bruges på at samle kræfter, på at finpudse taktikken til kampen mod Hobros oprykkere og på at vænne sig til tunge og mudrede danske baner efter en træningslejr i Tyrkiet med noget bedre underlag at spille på.

Sønderjyske indleder foråret på niendepladsen i Alka Superligaen med 20 point og dermed fem point ned til FC Vestsjælland under nedrykningsstregen.

Hobro ligger nummer syv med et point mere end sønderjyderne.

De to hold mødes søndag klokken 14 i Haderslev.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip