Sønderjyske-målscorer: Skulle have afgjort kampen

Skrevet af admin

19/05/2015

Dagens topnyheder

Marvin Pourie bragte lidt heldigt Sønderjyske i front, da bundholdet mandag aften tog imod Randers FC i Alka Superligaen. Tyskerens tidlige scoring var dog ikke nok, for kronjyderne kom tilbage og fik 1-1.

Det ærgrer den tyske målscorer, der i anden halvleg havde chancerne til at afgøre opgøret.

- Vi kan på en eller anden måde være tilfredse med uafgjort, men jeg skulle have scoret to mål mere i anden halvleg. Det havde jeg chancerne til, så det er skuffende, at jeg ikke afgjorde kampen, siger Pourie.

- Men det vigtigste er, at vi trods alt fik et enkelt point, og at vi kom frem til mange chancer. Det har vi ikke gjort i de seneste kampe, så der er noget positivt at tage med, ud over det ene point selvfølgelig.

Der måtte lidt held til, da Pourie tidligt i opgøret gjorde det til 1-0.

- Jeg gik efter det lange hjørne, men bolden blev rettet af, og det snød totalt målmanden. Jeg tror, han ville have taget den, hvis ikke den var blevet rettet af, så jeg havde heldet der, siger Pourie.

Selvom Pourie havde chancerne, erkender kantspilleren Johan Absalonsen, at pointdelingen var fair.

- Overordnet set var det vel fair nok med 1-1. Med lidt tur i den, havde vi vel scoret til 2-1 på nogle af de chancer, vi havde til sidst, men i første halvleg må vi også erkende, at vi til tider var presset i bund, siger Absalonsen.

Træner Lars Søndergaard havde gerne set, at mandagens indsats havde kastet tre point af sig.

- Jeg synes nok godt, vi kunne have fortjent et par ekstra point. Men kampene afgøres af marginaler i øjeblikket, og selvom vi i dag opsøgte marginalerne, fik vi ikke udbytte af det, siger Lars Søndergaard.

- Men det, at vi opsøgte marginalerne, var det vigtigste. For så får man dem også over på sin side på et tidspunkt.

/ritzau/