Sønderjyske mister Lodberg til sommer

Sønderjyske mister en af sine profiler til sommer.

Klubbens viceanfører Niels Lodberg stopper efter tre sæsoner i klubben. Han skal være spillende assistenttræner i AC Horsens fra den næstbedste fodboldrække.

Det oplyser begge klubber i en pressemeddelelse. Den populære forsvarsspiller siger tak for kampen efter tre sæsoner i det sønderjyske, og skal fra den kommende sæson være spillende assistenttræner i AC Horsens.

- Vi vil på ingen måde stå i vejen for Niels Lodbergs næste skridt i en meget flot fodboldkarriere. Han har gennem tre sæsoner været en fantastisk kulturbærer, en ledertype, der altid er gået foran med det gode eksempel, siger sportschef Hans Jørgen Thaysen.

- Niels Lodberg er ærlig og bundloyal, og vi glæder os over, at han i forårets afgørende superligakampe fortsat vil være at finde på holdkortet, siger sportschefen videre.

I Horsens har Niels Lodberg fået en kontrakt på to år - til sommeren 2017.

Lodberg skal efter planen også være med på banen i sin første sæson i Horsens, mens han i anden sæson udelukkende er tiltænkt rollen som assistenttræner.

Karrieren på banen kan dog forlænges, hvis både han og klubben synes, at det er en god idé. Ellers fortsætter Niels Lodberg udelukkende som assistenttræner for Bo Henriksen.

- Jeg havde en super god tid i AC Horsens og jeg bor fortsat i byen, og har fulgt klubben løbende siden jeg stoppede. Så egentligt var det ganske nemt for mig at sige ja til AC Horsens, siger Niels Lodberg.

Han har tidligere spillet i AC Horsens og bor stadig i byen.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip