Sønderjyske: Så er det jeres tur, OB!

- I dag overmatcher vi Brøndby. Nu er vi sprængfyldt med selvtillid, og det håber jeg, OB får at mærke i næste uge, sagde Tommy Bechmann.

Han dominerede duellen mod Brøndbys midtstopperpar, Martin Albrechtsen og Dario Dumic, og hele holdets indsats gør ham optimistisk forud for de resterende seks runder i Superligaen.

- Vi har tre point i forspring nu og en bedre målscore, der også kan komme til at betyde noget. Men det er ikke slut endnu. Nedrykningskampen kommer formentlig til at foregå i sidste spillerunde, hvor vi har FCK på udebane, og der har vi ikke i sinde at skulle over og have sindssygt meget pres på. Vi vil gerne have det lukket inden.

Målscorer Lasse Vibe advarer imod at føle sig for sikre i den tætte strid i den kolde - eller måske nærmere meget varme - ende af Superligaen.

- Som for fjorten dage siden, hvor vi også var oppe med tre point, kan vi vælge at læne os lidt tilbage i sædet og så tabe den næste, og så vinder de andre bundhold, og så sidder vi i saksen igen. Så vi skal gerne have lavet den her to-kamps sejrsstime til tre, sagde Lasse Vibe.

Sønderjyske tillod sig endda at brænde et straffespark i processen, og de har nu brændt fem af seks tilbud fra straffesparkspletten i denne sæson.

Får holdet et straffespark mod OB, har Tommy Bechmann recepten klar.

- Jeg tror, jeg prøver næste gang.

Og så kan Jesper Christiansen i OB-målet tygge lidt på den.

 

Dagens Gossip