Sønderjyske-træner: De næste kampe afgør bundstriden

Både FC Vestsjælland og Esbjerg hentede sejre i 29. spillerunde, mens Sønderjyske måtte nøjes med 1-1 hjemme mod Randers FC.

Dermed er sønderjyderne nu nede på Alka Superligaens 10.-plads, fem point foran FC Vestsjælland under nedrykningsstregen med fire runder igen.

I de kommende to runder venter så vitale opgør for Sønderjyske, der først gæster Esbjerg og siden får besøg af FC Vestsjælland.

- Vi spekulerer selvfølgelig over situationen. Vi har haft en betryggende afstand til bundstriden, men pludselig er vi midt inde i det. Dels fordi vi selv ikke har vundet i et stykke tid, men især fordi FC Vestsjælland er begyndt at vinde kampe, siger træner Lars Søndergaard.

- Det er de to næste kampe, der i første omgang bliver afgørende. Nu har vi haft en kamp mod Randers, hvor kniven var lidt mere for struben end hidtil i foråret, og det skal vi til lige at lære at spille med igen.

- Vi spillede med kniven for struben hele sidste forår, hvor vi gjorde det fremragende. Men vi skal lige have det ind under huden igen, siger træneren.

Den rutinerede kantspiller Johan Absalonsen har opskriften klar til de kommende to nedrykningsbrag.

- Vi skal have modet til at spille fodbold, og så skal vi have et fighterhjerte uden lige. Det, tror jeg, er kodeordene. Det bliver nogle drabelige opgør om overlevelse, og det kræver både mod og mandshjerte, siger Absalonsen.

- Jeg synes bare, at vi skal vinde begge kampe, for så er der ikke noget at snakke om før de sidste to runder.

Den tyske lejesvend Marvin Pourie hæfter sig ved, at Sønderjyske stadig har afgørelsen i egne hænder.

- Vi har vores direkte rivaler, og kan selv afgøre det hele. Vi går efter seks point, men får vi mindst fire, tror jeg på, at vi er sikre, siger Pourie.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip