Sønderjyske-træner mærker presset: Fire point er intet

Ingen talte om nedrykning i Sønderjyske, da træner Lars Søndergaard 9. april annoncerede, at han fortsætter trænerkarrieren i AaB efter sommerferien.

Men Sønderjyske har ikke vundet en ligakamp siden, og da ligaens nummer 11, FC Vestsjælland, er begyndt et samle godt med point sammen, er sønderjyderne pludselig blevet en del af nedrykningskampen.

Søndag vandt FC Vestsjælland på en sen scoring over Hobro og bragte sig på 28 point. Sønderjyske har 32 på niendepladsen, men kan nå 35 med en hjemmesejr over Randers mandag aften.

Det var med ærgrelse, at Lars Søndergaard noterede sig den sene Vestsjælland-scoring.

- Havde de (FC Vestsjælland, red.) nu tabt eller bare fået uafgjort, ville vi have en god margin ned til dem. Men nu er der kun fire point, og vi mangler selv at møde dem, så det er jo ingenting.

- Vi skal ikke lade os påvirke af resultatet, men presset er større, og vi skal ud at vinde for at få skabt lidt afstand igen, siger Lars Søndergaard til JydskeVestkysten.

Hele 14 gange i denne sæson har Sønderjyske spillet uafgjort. Blandt andet i de seneste to kampe, men klubben skal ikke længere stille sig tilfreds med et point, og det kræver en ny tankegang, understreger Søndergaard.

- Vi kan jo se, hvordan FC Vestsjælland går ind til kampene og slutter dem af. De sætter alt på et bræt for at vinde, og det er de lykkedes godt med i to kampe på det seneste.

Mandagens kamp mod Randers begynder klokken 20.15.

Esbjerg, der med sine 31 point også er en del af bundkampen, spiller ude mod FC Nordsjælland mandag klokken 18.00.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip