Sønderjyske-træner undres over bortvisning

Sønderjyskes cheftræner, Lars Søndergaard, måtte tilbringe den sidste halvdel af anden halvleg på tribunen efter at have sparket til sin stol i forbindelse med Horsens reduceringsmål til 1-2 i fredagens superligakamp.

Og selv om Søndergaard først og fremmest var lettet efter 3-1-sejren, havde han svært ved helt at skjule sin irritation over udvisningen.

- Jeg synes, dommerne skal koncentrere sig lidt mere om, hvad sker inden for de fire linjer. Selvfølgelig skal jeg ud, hvis jeg opfører mig fuldstændig åndssvagt, men det synes jeg ikke, at jeg gjorde.

- Hverken jeg eller stolen var til fare for noget som helst, så jeg synes, det var noget pjat at bortvise mig. Vi må jo snart ikke noget som helst, siger træneren.

I den seneste tid har både Lars Søndergaard og sportsdirektør Ole Nielsen offentligt kritiseret Sønderjyskes målmænd, men fredag havde Kenneth Stenild en afgørende aktion, da han tog en friløber i det tredje minut.

- Det var en rigtig vigtig redning, som holdt os inde i kampen. Han viste ingen tegn på usikkerhed i resten af kampen, og i dag gjorde han det, vi gerne vil se hver eneste gang, siger Lars Søndergaard.

Tidligere fredag proklamerede klubben, at den norske målmand Håkon Opdal har fået ophævet sin kontrakt med virkning fra årsskiftet. Dermed nåede han blot at spille et halvt år i klubben.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip