SønderjyskEs håndboldkvinder springer ud som kalenderpiger

Normalt er de klædt i de velkendte lyseblå spillertrøjer og shorts på håndboldbanen, men SønderjyskEs håndboldpiger kan bestemt også vise sig frem på en anden og lidt mere vovet måde. Det viser de med al tydelighed i en spritny kalender, der kommer i handlen i dag.

- Det er en super flot kalender med 12 rigtig flotte billeder af pigerne. De har virkelig gjort sig umage for at skabe en flot kalender, og vi er glade for, at de har haft mod på en lidt anderledes opgave, fortæller sportschef i SønderjyskE Damehåndbold, Olivera Kecman.

Den nye kalender er blevet til i et samarbejde mellem SønderjyskE Damehåndbold og Aabenraa Ugeavis.

Har selv valgt billederne

Billederne af spillerne er blevet taget af en professionel fotograf, og det er pigerne selv, der har udvalgt de bedste billeder, som nu har fundet vej til kalenderen.

- Det har været en super sjov og spændende oplevelse for os alle sammen at være med til. Det var en helt anderledes udfordring, end vi er vant til fra håndboldbanen – især fordi, at nogle af billederne er en lille smule vovede, afslører SønderjyskEs playmaker Stine Svangård.

- Men det har været rigtig sjovt at vise os frem på en lidt anden måde, end vi normalt gør, understreger Stine Svangård.

Er tilfredse med resultatet

Både hun og de øvrige spillere håber nu, at der bliver taget godt imod den nye SønderjyskE-kalender.

 

Dagens Gossip