Sønderknust mor dør kun to måneder efter baby-datter gik bort

En 22-årig mand har fået taget alt fra sig inden for kort tid: Både sin lille datter og nu kort tid efter sin sørgende kone.

I september sidste år døde deres lille baby Mollie. Hun blev født tre måneder for tidligt (i juni) og vejede kun 1.300 gram, skriver Mirror.co.uk.

Mollie var derfor ikke stærk nok til at kæmpe imod en sygdom, der tog livet af hende omkring den tid, hun egentlig skulle være kommet til verden; i september.

Britiske 21-årige Gemma Porteous og 22-årige Dean Brett, en lokalt kendt forsvarsspiller for fodboldklubben Cowdenbeath FC, er forældrene.

Læs også: Tragisk dødsfald: To-årig skyder sig selv

Sorgen var selvfølgelig sønderknusende for dem begge, men ikke nok med at de måtte håndtere den skrækkelige oplevelse at miste et barn, så måtte de kort tid efter sluge budskabet om, at moderen, Gemma, havde rygmarvskræft.

Hun modtog efterfølgende behandling, men gik desværre bort i tirsdags.

- Tak for alt, Gem <3 <3 #rip, skrev Brett, der nu kæmper bravt mod sorgen og skriver om hændelserne på Twitter:

- Beklager at jeg meddeler folk det her på Twitter, men alle har spurgt ind til os, og jeg vil bare sige, at Gemma gik bort tidligere i dag, skrev Dean Brett.

Læs også: 5-årig død efter hendes far smed hende ud fra en bro

Senere skrev han og takkede alle de mennesker, blandt andet fra fodboldmiljøet, der har udtrykt deres kondolencer:

- Tak til jer alle for jeres støtte. Betyder meget for mig at have så mange mennesker, der bekymrer sig, omkring mig. Jeg er snart tilbage med mine dårlige vittigheder, lød det andet tweet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip