Sørensen bekræftet som ny træner i Silkeborg

22/05/2013 11:22

BNB

Nyheder

Mest læste i dag

- Vi er meget glade for den aftale, det er lykkedes os at lave med Jesper. Han er et af landets største trænertalenter, og han har høstet erfaring på højeste niveau som assistenttræner i AGF i de seneste fire år. Han vil tilføre vores trup en frisk tilgang til måden at spille fodbold på og kommer til Silkeborg med helt ny energi, siger Silkeborg IFs sportschef Peder Knudsen.

Undervejs i spillerkarrieren har Jesper Sørensen optrådt for Ikast FS (1995), FC København (1995-97) og AB (1999-2004). Silkeborg IF oplyser, at han er uddannet UEFA A-licens træner og i gang med uddannelsen til Pro-træner.

- Jeg ser Silkeborg som en fantastisk chance. Efter fire år i assistentrollen i AGF er det et naturligt tidspunkt for mig at tage skridtet opad i karrieren, og jeg har svært ved at se et bedre match end Silkeborg. Klubben har gennem flere årtier i topfodbold udviklet en sund fodboldkultur med et aktivt og målrettet talentmiljø, økonomien er sund og klubben er placeret i en by, der bakker entydigt op om sit hold. Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang med opgaverne, siger Jesper Sørensen.