Sørensen vil væk fra Stoke

Senest til sommer er fodboldmålmanden Thomas Sørensen færdig i Premier League-klubben Stoke, selvom han har kontrakt til sommeren 2014.

Det er meldingen fra den tidligere landsholdsmålmand, der vurderer, at han har tabt målmandskampen endegyldigt til den bosniske målmand Asmir Begovic.

- Jeg må erkende, at Asmir Begovic har gjort det utroligt godt i denne sæson, så der er ikke så meget at sige til, at jeg ikke får spilletid, siger Thomas Sørensen til B.T.

- Men det er naturligvis ikke en holdbar situation i længden, og til sommer vil jeg gøre alt for at komme væk og finde et sted at spille, siger han.

Den 36-årige dansker har i denne sæson ikke fået spilletid i en eneste Premier League-kamp.

Thomas Sørensen har måttet nøjes med en kamp i Capital One Cuppen og en enkelt i FA Cuppen.

Skulle danskeren vælge selv, ville han skifte i januar-transfervinduet, men det bliver der næppe noget af, erkender han.

- Jeg tror ikke, at Stoke vil slippe mig her i januar. Vi har en god situation på målmandsposten med to gode målmænd, men i længden holder det jo ikke for mig.

- Kommer der en god mulighed her i januar, så er det indlysende, at det er noget, vi vil kigge på. Men der vil være mange spørgsmålstegn, og jeg tror, at Stoke bliver problemet her i januar, siger Thomas Sørensen.

Tirsdag aften kan han formentlig se frem til spilletid, når Stoke møder Crystal Palace i FA Cuppen.

Stoke-manager Tony Pulis plejer at lade Asmir Begovic få en pause i pokalkampene i England.

/ritzau/

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip