Sørensen vil væk fra Stoke

Senest til sommer er fodboldmålmanden Thomas Sørensen færdig i Premier League-klubben Stoke, selvom han har kontrakt til sommeren 2014.

Det er meldingen fra den tidligere landsholdsmålmand, der vurderer, at han har tabt målmandskampen endegyldigt til den bosniske målmand Asmir Begovic.

- Jeg må erkende, at Asmir Begovic har gjort det utroligt godt i denne sæson, så der er ikke så meget at sige til, at jeg ikke får spilletid, siger Thomas Sørensen til B.T.

- Men det er naturligvis ikke en holdbar situation i længden, og til sommer vil jeg gøre alt for at komme væk og finde et sted at spille, siger han.

Den 36-årige dansker har i denne sæson ikke fået spilletid i en eneste Premier League-kamp.

Thomas Sørensen har måttet nøjes med en kamp i Capital One Cuppen og en enkelt i FA Cuppen.

Skulle danskeren vælge selv, ville han skifte i januar-transfervinduet, men det bliver der næppe noget af, erkender han.

- Jeg tror ikke, at Stoke vil slippe mig her i januar. Vi har en god situation på målmandsposten med to gode målmænd, men i længden holder det jo ikke for mig.

- Kommer der en god mulighed her i januar, så er det indlysende, at det er noget, vi vil kigge på. Men der vil være mange spørgsmålstegn, og jeg tror, at Stoke bliver problemet her i januar, siger Thomas Sørensen.

Tirsdag aften kan han formentlig se frem til spilletid, når Stoke møder Crystal Palace i FA Cuppen.

Stoke-manager Tony Pulis plejer at lade Asmir Begovic få en pause i pokalkampene i England.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip