Sørgende Anelka overvejer karrierestop

Nicolas Anelka er netop skiftet til West Bromwich, men som følge af hans agents pludselige død har klubben nu bevilget ham tid til at overveje sin fremtid.

På træningsbanen torsdag udspillede der sig et usædvanligt scenarie, hvor den franske angrebsveteran Anelka forlod træningen i sin klub West Bromwich Albion. Det affødte først en masse mystik, men der er løbende kommet flere oplysninger, og nu fortæller klubbens manager, at Anelka tog fat i den tekniske direktør, Richard Garlick og fortalte, at han ikke havde det godt oven på agentens død:

- Nicolas tog fat i Richard i torsdags og indikerede, at han ikke havde det særlig, fortæller manager Steve Clarke til BBC Sport.

Clarke tog en snak med angriberen og besluttede at give ham fri:

- Jeg tog en kort snak med ham. Han havde det ikke godt. Så klubben har besluttet at give ham en smule tid til at forlade træningen og tænke sig om og få det bedre i fremtiden.

Clarke understreger, at situationen ikke var dramatisk, men blot handlede om Anelkas store sorg:

- Det er, hvad der er at sige om situationen. Det var ikke dramatisk, der var ingen stor konfrontation, han forlod ikke træningen af den grund. Han er bare en dreng, det er bare en dreng, der er virkelig oprevet.

På Facebook har Anelka ovenpå agentens død udtrykt sin store sorg med statusopdateringen: 'Jeg kan ikke finde ord, der beskriver min sorg.'

Direkte adspurgt, om Anelka har planer om at stoppe karrieren, svarer Steve Clarke:

- Jeg vil ikke nægte, at han brugte det ord.

Foreløbig har klubben altså bevilget Anelka noget tid til at tænke sig om og overveje fremtiden.

 

Dagens Gossip