Sørgende mor mistede alle billeder af sin netop døde 8-årige datter under et indbrud: Pludselig var der hjælp fra uventet kant

Én ting er sorgen over at miste sit 8-årige barn alt for tidligt. Noget andet er at få stjålet alle billeder af selvsamme barn blot få dage inde i sorgen. Ikke desto mindre var det, hvad der skete for Lynda McCance fra Storbritannien, der et par dage efter begravelsen af datteren, fik tømt sit hjem for værdigenstande, heriblandt også en computer med alle billederne af datteren, Chloe, skriver The Independent.

På Facebook efterlyste Lynda tyvene og bad dem inderligt om at aflevere i det mindste billederne tilbage, og det har nu givet pote. Sent i går aftes kunne hun på Facebook annoncere, at hun har fået lidt tiltro til menneskeheden tilbage, da computeren pludselig stod ved indgangen til familiens hjem.

- Jeg vil gerne sige en stor tak til alle, der har delt mine efterlysninger på Facebook og kommenteret. I har alle hjulpet mig med at genvinde lidt tro på menneskeheden, skrev Lynda på Facebook.

8-årige Chloe led af en sjælden kronisk sygdom.

.

Dagens Gossip