Sokker i sandalerne hitter på catwalken

Du har helt sikkert enten en forælder, en skør onkel, en lærer eller en småkikset kammerat, der trods din kammeratlige mobning og tilbagevendende rynken på næsen har insisteret på at proppe en sokkebeklædt fod ned i et par sandaler - gerne med velcroluk.

Det er ikke så længe siden, at Normcore - en modebølge, der kort sagt går ud på, at tøj fra Bilka og Føtex er mere moderne end det fra de dyre strøgbutikker - blev introduceret som trend.

Og nu er turen altså kommet til vores yndlingsaversion, tennissokken i sandalen.

Det er nemlig yderst trendy lige nu, skriver Ekstra Bladet.

Det er modedesignere der, blandt andet i Paris, denne sommer har iført modellerne hvide sokker og almindelige sandaler eller badetøfler til turen ned ad catwalken.

- Der er sket to ting. Først blev det in med sandalerne, også de helt klassiske som Birkenstock og andre, der ellers har været mest forbundet med campingferie, og nu ser man pludselig det med sokkerne. Noget, der har været et stort no-go tidligere, siger moderedaktør på magasinet Cover Man, Mads Emil Grove Møller, til Ekstra Bladet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip