Solbakken i tvivl om holdet i Madrid

Ståle Solbakken kender ikke sit hold til bunds endnu og er ikke 100 procent sikker på, hvem der kan løse opgaven mod Real Madrid onsdag. Normalt ville han på nuværende tidspunkt kunne hvile trygt, for hans startopstilling ville være plads. Sådan er det ikke denne gang.

- Jeg er i tvivl i forhold til de offensive positioner. De fire i bagkæden er på plads ligesom de to centrale på midten. Vi skal kigge på hvilke fløje, vi vil have og hvilke forwards. Det handler meget om at vælge efter typer: vil vi have speed eller en targetman, vil vi have defensiv tryghed eller større evner i omstillingerne? Når jeg har fået mig en god nattesøvn, er jeg klar til at træffe et valg, siger Ståle Solbakken ved FCK's pressemøde på Bernabéu.

Da Real Madrid tirsdag hold deres pressemøde foregik det på deres træningsanlæg. Her fortalte spaniernes italienske cheftræner, Carlo Ancelotti, at han vil se sine spillere tage revanche for weekendens nederlag til rivalerne fra Atletico Madrid, og det skal ske mod FC København.

Den udmelding tager Ståle Solbakken dog ganske roligt, for selvfølgelig skal Real Madrid gå ind til kampen med intentionen om at blæse deres danske modstander omkuld.

- For Real Madrid er det rigtigt vigtig at vinde gruppen uanset hvad. Det betyder ikke noget, at de lige har tabt til Atletico Madrid. I Champions League har flere hold brændt sig på at nede som nummer to i deres gruppe. Det har Ancelotti ikke lyst til. Alligevel tror jeg, at han rokerer rundt på holdet. De andre er også så gode, at det ikke betyder noget, siger Solbakken, der også er klar med et bud på, hvilke rokeringer, der bliver foretaget.

- Jeg tror, Bale, Modric, Varane og Morata spiller, siger han.

Onsdag aften 19.45 får vi svaret, når de officielle startopstillinger er klar.

 

Dagens Gossip