Solskin og klovne hev besøgstal i vejret

303.351 gæster besøgte Madsby Legepark i løbet af 2013 – en fremgang på knap 18.000 gæster i forhold til året før.

- Vi meldte allerede ud i sommeren 2012, at vi forventede omkring 300.000 gæster, og derfor er vi glade for, at vi nåede målet, siger souschef i Madsby Legepark, Kim Ekstrøm, i en pressemeddelelse.

Der er det gode sommervejr i 2013, der var med til at få besøgstallet op i niveau med tidligere år. Udover det gode vejr var klovnefestivalen i august og julemarkedet samt julestuen i december også med til at sikre et godt besøgstal.

Der er dog stadig et stykke vej op til rekordåret 2011, hvor næsten 335.000 besøgte legeparken. Derfor er det også med spænding, at legeparken vender blikket mod 2014, som byder på to nye oplevelser for børn og familier.

- En minigolfbane har stået på både publikum og legeparkens ønskeseddel i en del år, og derfor er vi helt sikre på, at mange gæster vil bruge den nyligt anlagte bane, forklarer Kim Ekstrøm.

Derudover kommer Cirkus Dannebrog på et seks ugers gæstevisit til sommer, som forhåbentligt er med til at lokke flere i legeparken i 2014.

Fastelavn i uge 7

Allerede i uge 7 kan børnehaver og børnefamilier i anledning af skolernes vinterferie hygge sig i legeparken, hvor alle husene er pyntet op til fastelavn med fastelavnsris, balloner og meget andet.

Fra mandag den 10. februar til og med fredag den 14. februar fra kl. 10 hver dag kan man prøve kræfter med tøndeslagning. Derudover vil der hver dag klokken 11.30 være eventyrfortælling, og hvis vejret tillader det, så kan man give den gas på mooncarbanen.

Alle dage lukker og slukker legeparken klokken 15 – undtagen fredag, hvor legeparken lukker klokken 12.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip