Sosu-assistent stukket ned på arbejdsplads

En kvindelig social- og sundhedsassistent blev sent søndag overfaldet, da hun ville forlade sin arbejdsplads i Svenstrup og gå hjem.

På vejen væk fra det Alternative Bofællesskab ved Svenstrupgaard opdagede hun en åben dør i køkkenområdet, som ikke burde stå åben, fortæller vagtchef Frank Liltorp fra Nordjyllands Politi.

- Da hun går over for at lukke den, bliver hun overfaldet. Blandt andet med et knytnæveslag i ansigtet og under den efterfølgende tumult får hun en lang flænge i den højre underarm, siger han til DR Nordjylland.

Den 36-årige kvinde fik en ti centimeter lang og én centimeter dyb flænge og er formentlig blevet skåret med en kniv, der senere er blevet fundet på stedet.

Politiet mener, der kan være tale om tyve, der er blevet forstyrret.

- Det er en mærkelig hændelse, for efterfølgende finder hun ud af, at der på køkkengulvet ligger et billigt stereoanlæg, som hun umiddelbart tror kan være målet, siger Frank Liltorp til DR Nordjylland.

Overfaldet skete cirka klokken 22.40, og kvinden så to maskerede mænd løbe fra stedet og flygte i en formentlig rød VW Polo af ældre model.

 

Dagens Gossip