Spædbarn smidt i skammekrogen af jysk dagplejer: Lille Sigurd opløst i gråd

10 måneder gamle Sigurd røg i skammekrogen, fordi han var urolig og støjende ved middagsbordet.

Hans mor fandt ham i en højstol med ryggen til en lukket dør, alene og uden legetøj eller sut, da hun kom på uanmeldt besøg i dagplejen.

“Jeg har aldrig oplevet Sigurd sådan før. Han var dybt ulykkelig og opløst i gråd og sad helt vredet rundt på stolen for at kunne se døren”, fortæller Pernille Toft til Horsens Folkeblad.

Det skulle ikke opfattes som en straf, lød det fra den private børnepasning Mariehønen i Hedensted Kommune, som altså begrundede metoden med, at Sigurd havde været urolig ved bordet. Men forældrene til Sigurd kan ikke se, hvordan det ikke er en straf for den lille dreng.

De har nu indberettet dagplejen til kommunen og taget Sigurd ud af dagplejen. Tidligere har mor, Pernille Toft, ellers forsvaret selvsamme dagpleje i medierne, fordi dagplejen følte sig dårligt behandlet af kommunen.

Tilmed har parret haft deres ældste dreng i Mariehønen og været glade for det, men nu håber forældrene, at kommunen og dagplejen vil tage indberetningen alvorligt og ændre tilgangen til børnene.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip